Alle Pagina’s

Welkom

Behandelingen

Kleine Behandelingen

Grote Behandelingen

Over Mij

Tarieven

Contact

Afspraak Maken

Schoonheid

Schoonheidsbehandelingen bij schoonheidssalon Lelystad zijn weer te boeken. Er is een groot assortiment aan behandelingen beschikbaar zoals PMU, wimpers en huidverbetering.

PMU is erg populair, behandelingen zoals powder brows, microblading en faux freckles (sproetjes tattoo’s) zijn helemaal de trend voor 2022. Een nieuwe behandeling die is geïntroduceerd is lippigmentatie, hieronder lees je meer.

Lippigmentatie

Als je het leest denk je wellicht; wat is lippigmentatie? Vandaar dat de website voor lippigmentatie is gemaakt. Op de website kun je alles lezen over de lip blush behandeling. Je kunt er vanalles vinden, waaronder lippigmentatie voor na resultaten, en ervaringen van klanten.

Twijfel je nog of ben je op zoek naar inspiratie voor lippigmentatie kleuren, kijk dan op de site voor de lip blush kleuren, of neem contact op met de schoonheidssalon om een specialist te spreken voor advies.

Powderbrows

Kijk voor meer informatie op https://salonvitaliz.nl/powderbrows/

Partners

Als het gaan om beveiliging in rondom uw bedrijf is Mobiele surveillance de dienst bij uitstek! Altijd iemand die uw pand in de gaten houdt! Alarmopvolging gebeurt snel en effectief, en ook als er geen rede is voor alarm wordt uw onderneming gecheckt en gecontroleerd. En dat 24/7, hoe fijn is dat!

Een Website leasen doe je gemakkelijk en snel en is dé ideale oplossing bij een gebrek aan een groot startersbudget. Kijk op de website van de webdesigner voor meer informatie over website lease. Je legt slechts elke maand een bast bedrag neer om de site online en runnende te houden.

Wil je scheidingswanden huren voor op kantoor? Perfect als u door maatregelen uw werkzaamheden niet kunt uitvoeren en afscheiding dit probleem kan oplossen. Er is van alles mogelijk zelfs scheidingswanden op school. Inclusief transport, montage en afbouw.